brandologo2
brandologo2

 

 

BIBLIOTEK

Sök i katalogen

 

KOMMUNBIBLIOTEK

bibliotekBrändö kommunbibliotek är beläget i Brändös skolhus. 

Här kan du låna böcker, läsa dagstidningar och tidskrifter, lyssna till musik eller bara koppla av på balkongen. 

Lappos bibliotek finns i Lappos före detta skolhus.

 

Aktuellt just nu:

 

Dags att söka bidrag senast 31.3.2018

 

Uppvärmningsbidrag:
Föreningar med hemort i Brändö kommun kan söka om uppvärmningsbidrag för sina föreningslokaler för 2017. Man kan ansöka om 80 % av den faktiska kostnaden, men maximalt 800 €. Till ansökan skall bifogas bokslut för år 2017.

Verksamhetsbidrag:
Föreningar med verksamhet i Brändö kommun kan ansöka om verksamhetsbidrag. Till ansökan bifogas verksamhetsberättelse för år 2017 samt verksamhetsplan och budget för år 2018. Föreningar som sköter bollplaner i byarna har möjlighet att få 50 € per bollplan.

Projektbidrag:
Fysiska eller juridiska personer eller föreningar som planerar genomföra ett kulturprojekt, ett projekt som riktar sig till ungdomar eller ett projekt inriktat på att förbättra utbudet av idrottsaktiviteter i Brändö kommun kan ansöka om projektbidrag. Till denna ansökan bör fogas projektplan och budget.

Ansökan riktas till Brändö kommun, kommunkansliet, 22940 Åva. Frågor besvaras av Åsa Lundberg: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tfn 0400 526777, eller Julia Grünewald: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tfn 0405 208737.

Ansökningsblankett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÄNKAR
En resa genom Brändö
Bibliotek på Åland
E-biblioteket
Library pressdisplay
Skärgårdsmuseet i Lappo

 

BROSCHYRER
Bostadsområden


Bekanta dig med Brändö Kumlinge Fibernät