brandologo2
brandologo2

Här finns blanketten för bidragsansökningar 2017. Deadline för ansökan är 28.2.2017. Du hittar anvisningar om vilka bidrag som finns i blanketten och i februarinumret av Brändö info.

Föreningar, som söker verksamhetsbidrag, skall bifoga verksamhetsplan och -berättelse för 2016, dvs. det gångna året, samt berätta om planerad fortsättning av verksamheten 2017. Detta på grund av att föreningarna ofta inte har haft årsmöte än och därmed inte heller har verksamhetsplaner för det innevarande året.

De, som söker uppvärmningsbidrag, kan också komma och visa upp kvittona på biblioteket under öppethållningstiderna.

Nytt för i år är att biblioteksnämnden och skolnämnden samarbetar i beviljandet av bidragen. Verksamhetsbidrag och uppvärmningsbidrag till ungdoms- och hembygdsföreningar beviljas av biblioteksnämnden, projektbidrag beroende på projektets innehåll av biblioteks- eller skolnämnden.

Frågor besvaras av bibliotekarien Åsa Lundberg på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0400 526777 och skoldirektören Julia Grünewald på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 040 - 520 87 37.

 

Blankett för bidrag 2020

BROSCHYRER
Bostadsområden


Bekanta dig med Brändö Kumlinge Fibernät