brandologo2
brandologo2

KUNGÖRELSER

sidan länkad till ANSLAGSTAVLA på ingångssidan ref. till lagstiftning i kraft fr.o.m. 01.06.2018 d.v.s. kommunens elektroniska anslagstavla.

 Lediga tjänster finns på sidan LEDIGA JOBB

Lediga bostäder - lokaler - industrihallar finns på sidan BOSTÄDER
eller kontakt kommunkansliet John Wrede, tel.018-56500

Delgivningar i urval, oftast ufärdade av Lr, finns längst ner på sidan. Handlingarna uppbevaras på kansliet i Åva. Sen också annat som är aktuellt och av allmänt intresse typ planeringen i Brändö by.

 

KUNGÖRELSE

 

 

KOMMUNDIREKTÖR BRÄNDÖ KOMMUN

Som kommundirektör är ditt uppdrag att leda och utveckla verksamheten, bereda och föredra ärenden inför kommunstyrelsen och i övrigt arbeta för kommunens allmänna bästa.

Behörighetskrav för tjänsten är:
• Avlagd slutexamen vid universitet eller högskola.                                                                                                                                                                                      • Förtrogen med kommunal förvaltning samt i praktiken visad god ledarförmåga.
• Mycket goda kunskaper i det svenska språket.

Meriterande:

• Goda kunskaper i det finska språket och i det engelska språket.

I egenskap av kommunens högsta tjänsteman arbetar du i första hand tillsammans med avdelningscheferna. Du kommer att vara ansvarig bl.a. för kommunens arbete med att få flera invånare och dagligen arbeta med både stora övergripande frågor och mindre konkreta ärenden. Ditt arbete innehåller kontakter och samarbete med övriga skärgårdskommuner i första hand inom landskapet men också med grannkommunerna på östra sidan fjärden Skiftet i Egentliga Finland samt med Ålands landskapsregering och lokala sammanslutningar. Kommundirektörens uppgifter m.m. hittar du i kapitel 6 i förvaltningsstadgan som finns på hemsidan under protokoll.

Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du ska vara en självgående person med förmåga att driva många och mycket olika frågor samtidigt, en god kommunikatör i tal och skrift med förmågan att komma överens med andra människor samt en nyfiken person öppen för förändringar och fräscha infallsvinklar.Tidigare erfarenhet av att leda en kommunal förvaltning samt intresse av att driva utvecklingsarbete är meriterande.

För tjänsten utgår helhetslön vilken fastställs av kommunstyrelsen. Kommundirektören utses dock av kommunfullmäktige. Egen bil och körkort förutsätts för tjänsten. Separat körersättning utgår.

Kommunen hjälper till med att ordna bostad i kommunen.

Tjänsten som kommundirektör är en tillsvidareanställning och en prövotid om sex månader kan komma att tillämpas. Anställningen är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse men helst inom september 2021 eftersom vår nuvarande kommundirektör avser att avsluta sin anställning 31.12.2021 och före det ämnar ta ut ca 3 månaders semester.

Vi vill ha din fritt formulerade ansökan jämte löneanspråk och CV senast den 18.08.2021 kl. 15.00. Ansökan riktas till Kommunstyrelsen i Brändö kommun, 22940 Åva eller per e-post under adress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Om per post markeras kuvertet med ”kommundirektör” i nedre vänstra hörnet och om per e-post ”kommundirektör” i ämnesraden.          

För mer information angående tjänste kontakta kommunstyrelsens ordförande Tommy Öström tel.+358 (0)45 75295077 eller kommundirektör John Wrede tel. +358(0)40 746 35 96/epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Godtagbart läkarintyg över hälsotillstånd ska uppvisas innan tjänsten tillträds.

Brändö kommun ser gärna att arbetet söks av både kvinnor och män och är en arbetsplats som välkomnar mångfald.

Brändö den 14 april , 19 maj , 23 juni 2021

Kommunstyrelsen i Brändö kommun

 

 

 

 

BROSCHYRER
Bostadsområden


Bekanta dig med Brändö Kumlinge Fibernät