brandologo2
brandologo2

BRÄNDÖHALLEN

 

Brändöhallen ligger i Brändö by mittemot  kommunens idrottsplan och brevid Brändö skola och multiplanen.

Hallen blev färdig i mars 2007 och är den största i sitt slag i skärgården. Planens mått är 28 x 16 meter med en höjd som varierar mellan 7 - 9 meter. I hallen kan utövas olika idrottsgrenar samt arrangeras seminarier etc.

På plan ryms det bl.a. 3 badmintonplaner, alt. en tennisbana, alt. volleyplan, alt. innebandyplan och bordtennisbord. För samtliga finns det nät och spelverktyg (ingår i hyran). Ytterligare finns  mindre handbollsmål för ex. futsal samt korgar för basket.

För arrangerande av seminarier och motsvarande finns det en scen med duk samt whiteboard, 150 stolar, modern högklassig ljudanläggning (med headset och mikrofon), hörselslinga samt videokanon.

Vid behov kan hallen utrustas med bord, skilt dansgolv etc.

I hallens serviceutrymmen på ytterligare 150 m2 finns ett pentry med spis, mikro, kyl och serveringslucka mot plan, två omklädningsrum för 20 personer med bastu, toaletter och duschar. Ytterligare finns det en handikapptoalett och en vanlig toalett.

I våningen ovanför servicerutymmena finns ett gym som disponeras av Folkhälsan. Se under Folkhälsan vid Föreningar A-Ö.

Hallen kan hyras för ovannämnda ändamål enligt prislista

Hallen är tillgänglig vardagar kl.8 - 23.  För närmare uppgifter kontakta Julia Grünewald, tel.018-56700, e-post: skoldirektor(at)brando.ax eller Trixies shop tel.018-56343 (närmast sommartid, veckoslut och för kortare uthyrningar).

Fr.o.m. maj 2017 går det också att boka hallen på nätet. Registrera dig på evaraus.fi/brandohallen och boka din tid!

För information om aktiviteter i hallen se Aktiviteter.